Тежка катастрофа на пътя Кубрат - Русе отне живота на 14-годишно

...
Тежка катастрофа на пътя Кубрат - Русе отне живота на 14-годишно
Коментари Харесай

Тежка катастрофа отне живота на 14-годишно момиче край Русе

Тежка злополука на пътя Кубрат - Русе отне живота на 14-годишно момиче тази нощ, заяви Министерство на вътрешните работи, представено от Българска телеграфна агенция.

Сигналът за случая е получен към 22:35 часа на 19 май. Установено, че в посока Русе - Кубрат се е движел лек автомобил БМВ, ръководен от 34-годишен мъж. В колата се возят брачната половинка му и двете им деца на 8 и 4 години. Зад него се е движел лек автомобил " Ауди А4 ", ръководен от 20-годишен лидер. В колата на предната седалка се вози 23-годишен юноша, а на задната седалка - 14-годишното момиче и две момчета на 15 и 16 години.

Водачът на автомобила " Ауди " подхваща изпреварване, до момента в който в   насрещното се движи лека кола " Мазда ", ръководена от турски жител и с возещи се трима души от село Сеслав.

Автомобилът " Ауди " в началото се удря в предната лява част на автомобила " Мазда ", след което в задната лява част на БМВ-то, излиза от пътя и се прекатурва по таван.

Пробите на тримата водачи за приложимост на алкохол за негативни. На място е починало возещото се на задната седалка в авариралата кола " Ауди " 14-годишно момиче. Останалите от колата са настанени в лечебни заведения в Разград и Русе с краткотрайна заплаха за живота. По случая се води досъдебно произвеждане.
 19-годишен аргументи злополука с жертва и петима ранени край Пазарджик
19-годишен аргументи злополука с жертва и петима ранени край Пазарджик

Младият лидер е в болница под полицейска охрана
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР